Al anochecer
Ojalá y cuando acabe el día lluevan palabras y que éstas detengan las agujas del reloj. Como hacíamos antes, a la vera del fuego o haciendo un corro en la puerta de casa, nos contaremos historias mientras Venus se hace visible y enciende la noche.

Cuéntame un cuento

Etiquetes de comentaris: , ,
Dibujo: Anton Fortuño SasCuéntame un cuento que me meza,
Y me ayude a dormir.
Con la voz coserás una manta de estrellas
Y será la brújula que me guiará
Por las esferas doradas de la noche,
Impedirás que la oscuridad me acompañe
Y me ayudarás a despertar.
He autopublicado en formato Ebook  y en castellano, dos recopilaciones de cuentos cortos infantiles.
También las tengo preparadas para poder encargarlas en papel, una vez revisadas.

Podéis encontrar los Ebooks aquí.

¡Espero que os gusten!2 comentaris:

Em pensava desapareguda... Poc et veia... Està armant la fletxa...?Què estàs fent...? Estiro el cordell i no arriba el peix... S'ha tornat anxaneta i vola pels núvols...Quin desori del preparar... S'ha amagat esperant que surtin nous profetes...Avui he trobat els rovellons... Quin goig...Els guardaré al cistell ... grossos i tendres tindran gust de bosquina, de mata i botxa negra i blanca... <<<Vista que no set coli algun estaperol...No, aquí la verge sols diu veritats incontrovertibles... Va, llegiré el conte, conec l'idioma,// fa temps que vull contar-te coses i no goso de trencar la teva pau que potser és de treballs que esmerces en silenci...Fes circular la ploma que es bo i sa per la ment... Cada pàgina és un ciri que crema i ennobleix l'instant fent-lo perdurable.Una abraçada de l'Anton.


Desapareguda? No,no, Anton. Tal vegada mesurada en les xarxes socials. No obstant això, continuo fent el que m'agrada, allunyada de tot i de res, respirant cada moment que pugui eixamplar-me els pulmons.
M'encantarà escoltar tot allò que em vulguis contar. Els meus silencis tenen obertes les portes de bat a bat els amics. El seu interior és un gran aldarull per qui vol endinsar-se.
No pots imaginar com circula la ploma, Anton.
Gràcies!

Una abraçada.


Publicar un comentario

Dime, te escucho...

About Me

Mi foto
Probablement necessitaria una vareta màgica amb la qual destriar la línia, massa fina, entre la realitat i la ficció de pensaments, idees i sentiments. S'han anat desdibuixant a mesura que anava vivint.

De teulades en amunt

Calidoscopi

Calidoscopi
Libro de poemas e imágenes, del cual soy coautora.

Cuentos publicados en Lulu

Corro

Babel

Con la tecnología de Blogger.

Entradas

Lectores

Terra i Lluna